Hoe verbind je met BingX met API-sleutels?

Leer hoe je BingX API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper-handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap-voor-stap uitleg hoe je API-sleutels voor BingX maakt:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Als je dit nog niet hebt gedaan, ga dan naar de website van BingX en maak een account aan. Het is een eenvoudig en snel proces. Zorg ervoor dat je je e-mailadres en persoonlijke gegevens bij de hand hebt.

2. Nadat je je BingX-account hebt aangemaakt, verifieer je deze en ga je verder met het instellen van de API. Navigeer naar je gebruikersprofiel en klik op "API-beheer".

3. Klik op "API maken". Selecteer je account, geef het een naam ter referentie, en voer zowel je e-mailcode als Google Authenticator-code in. Gebruik het hoofdaccount, tenzij je subaccounts gebruikt.

4. Na het creëren van de API, klik op "Bewerken" en activeer "Spot Trading". Als je een subaccount gebruikt, klik dan op "Subaccounts beheren". Deze stap zorgt ervoor dat je handelsbot naadloos handelsactiviteiten kan uitvoeren.

5. Ga nu naar Cryptohopper en kopieer de weergegeven IP-adressen. Ga terug naar BingX en selecteer "Toegang beperken tot vertrouwde IP's". Plak de gekopieerde IP-adressen hier en klik op "Toevoegen". Deze beveiligingsmaatregel zorgt ervoor dat transacties alleen vanaf de servers van Cryptohopper kunnen worden geïnitieerd. Belangrijk: klik nog niet op "Opslaan". We hebben nog meer te doen!

6. Kopieer de API-sleutel en API Secret van BingX en plak ze in Cryptohopper. Dit is het laatste stukje van de puzzel dat je handelsbot koppelt aan BingX.

7. Ga terug naar BingX en sla de API-sleutel op. Voer de e-mailverificatiecode en Google Authenticator-code nogmaals in voor extra beveiliging. Nu is het tijd om te verbinden! Klik op 'Verbinden met BingX' binnen Cryptohopper.

Kun je je BingX saldo niet zien?

Als je je BingX saldo niet kunt zien, kunnen er een paar problemen zijn die je handelsbot verhinderen om met je beurs te synchroniseren. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-aanvullen" is ingeschakeld in je browser. Om dit op te lossen, probeer auto-aanvullen uit te schakelen, de incognitomodus te gebruiken, over te schakelen naar een andere browser of je wachtwoordmanager uit te schakelen. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt ook een fout tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper bij het verbinden met BingX, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen saldo in je BingX-rekening, geen saldo in je handelsaccount (aangezien sommige cryptobeurzen onderscheid maken tussen financierings- en handelsaccounts), of niet als een geverifieerde beursgebruiker (KYC) worden beschouwd. Klik in dit geval op 'Doorgaan zonder te testen'. Je kunt je API-sleutels altijd later controleren in je Basisconfiguratie.