Beurs Koppelen & API-problemen
Hoe te verbinden met Binance met API-sleutels?

Leer hoe je Binance API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper-handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap-voor-stap uitleg over het aanmaken van API-sleutel voor Binance:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Ga, als je dat nog niet hebt gedaan, naar de Binance website en maak een account aan.

2. Verifieer je account en begin met de API door naar API Management te navigeren.

3. Klik op “Create API”, selecteer “System generated API Key” en klik op Next.

4. Begin met het benoemen van de API met iets herkenbaars, zoals "Cryptohopper API".

5. Om de puzzel te voltooien, schuif je het puzzelstukje op zijn plaats. Vervolgens moet je je API-sleutels verifiëren door gebruik te maken van de volgende methoden: telefoonnummer verificatiecode, e-mail verificatiecode en authenticator code.

6. Je API-sleutel en geheim zijn aangemaakt, maar ze kunnen nog niet worden gebruikt voor handel. Navigeer naar Cryptohopper en kopieer en plak de IP-adressen in de Binance API-sleutels door te klikken op "Edit" onder "Restrict access to trusted IPs Only" voor IP-whitelisting. Schakel ook Spot & Margin trading in.

7. Kopieer de API-sleutels die worden weergegeven op Binance en plak ze in Cryptohopper. Sla vervolgens de wijzigingen op Binance op en klik op "Connect to Binance."

Kun je je Binance saldo niet zien?

Als je je Binance saldo niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-fill" is ingeschakeld in je browser. Om dit te verhelpen, probeer auto-fill uit te schakelen, gebruik incognito modus, schakel over naar een andere browser of schakel je wachtwoordmanager uit. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper bij het verbinden met Binance, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen fondsen in je Binance account, geen fondsen in je handelsrekening (aangezien sommige cryptobeurzen onderscheid maken tussen financierings- en handelsrekeningen), of je bent geen geverifieerde beursgebruiker (KYC). In dit geval, klik op 'Continue without testing'. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.