Hoe verbind je met KuCoin met API-sleutels?

Leer hoe je KuCoin API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stapsgewijze uitleg over hoe je API-sleutels voor KuCoin maakt:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Ga naar de KuCoin website. Als je al een account hebt, log dan in; anders, maak een nieuw account aan.

2. Nadat je bent ingelogd, ga naar je profiel in de rechterbovenhoek en selecteer "Accountbeveiliging."

3. In de sectie Accountbeveiliging, zoek en klik op "API-beheer," gevolgd door "API aanmaken." Hier, geef een herkenbare naam aan je API-sleutel en maak een wachtwoordzin aan.

4. Schakel "Spot trading" in en zorg ervoor dat je "Ja" selecteert onder IP-beperking. Zorg ervoor dat je de IP-adressen die in Cryptohopper worden weergegeven op de witte lijst zet.

5. Voer de vereiste beveiligingsinformatie in de daarvoor bestemde invoervelden in, klik vervolgens op "Bevestigen." Bevestig echter nog niet voor de tweede keer, want er is nog één stap overgebleven.

6. Nu is het tijd om het proces af te ronden. Voer je API-sleutel, API-geheim en API-wachtwoordzin in. Klik op "Bevestigen" in KuCoin en vervolgens op "Opslaan" in Cryptohopper. Je uitwisselingsverbinding is nu tot stand gebracht, en je bent helemaal klaar om te beginnen met handelen.

Kun je je KuCoin beursbalans niet zien?

Als je je KuCoin balans niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-fill" is ingeschakeld in je browser. Om dit op te lossen, probeer auto-fill uit te schakelen, incognito modus te gebruiken, over te schakelen naar een andere browser, of je wachtwoordmanager uit te schakelen. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het Cryptohopper-onboardingproces bij het verbinden met KuCoin, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen geld in je KuCoin beursaccount, geen geld in je handelsaccount (aangezien sommige cryptobeurzen een onderscheid maken tussen financierings- en handelsaccounts), of niet een geverifieerde beursgebruiker (KYC). In dit geval, klik op 'Doorgaan zonder testen'. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.