Hoe verbind je met BitMart met API-sleutels?

Leer hoe je BitMart API-sleutels aanmaakt en configureert voor je Cryptohopper-handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stapsgewijze uitleg hoe je API-sleutels voor BitMart aanmaakt:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Als je dat nog niet hebt gedaan, ga dan naar de website van BitMart en maak een account aan. Het is een eenvoudig en snel proces. Zorg ervoor dat je je e-mailadres en persoonlijke gegevens bij de hand hebt.

2. Nadat je je BitMart-account hebt aangemaakt, verifieer je het en ga je verder met het instellen van de API. Ga hiervoor naar je gebruikersprofiel en klik op API-beheer. Dit is waar de magie gebeurt!

3. Klik op "Create API". Selecteer je account, geef het een naam ter referentie (dit zal later ook als wachtwoordzin worden gebruikt) en activeer "Spot Trading". Geef om veiligheidsredenen geen van de andere rechten.

4. Ga nu naar Cryptohopper en kopieer de weergegeven IP-adressen. Keer terug naar BitMart, plak de gekopieerde IP-adressen hier en klik op "Add". Deze beveiligingsmaatregel zorgt ervoor dat handel alleen kan worden geïnitieerd vanaf de servers van Cryptohopper voor extra bescherming. Voer zowel je e-mailcode als je Google Authenticator-code in om je API-sleutel te activeren.

5. Kopieer de API-sleutel en de API Secret van BitMart en plak ze in Cryptohopper. Dit is het laatste stuk van de puzzel dat je bot aan BitMart koppelt. Voer als wachtwoordzin de naam in die je aan je API-sleutel hebt gegeven.

6. Nu is het tijd om te verbinden! Klik op 'Connect to BitMart' in Cryptohopper.

Kun je je BitMart-saldo niet zien?

Als je je BitMart-saldo niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "automatisch invullen" is ingeschakeld in je browser. Probeer dit op te lossen door automatisch invullen uit te schakelen, incognito modus te gebruiken, over te schakelen naar een andere browser of je wachtwoordbeheerder uit te schakelen. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons artikel over probleemoplossing raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper wanneer je verbinding maakt met BitMart, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn dat er geen geld op je BitMart-account staat, er geen geld op je handelsaccount staat (sommige crypto-beurzen maken een onderscheid tussen financierings- en handelsaccounts), of dat je geen geverifieerde beursgebruiker bent (KYC). In dit geval klik je op 'Continue without testing'. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.