Hoe te verbinden met ProBit met API-sleutels?

Leer hoe je ProBit kunt verbinden API-sleutels kunt instellen problemen kunt oplossen en je geautomatiseerde cryptohandel kunt optimaliseren

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je handelsbot te laten communiceren met ProBit, moet je een API-sleutel aanmaken. Deze sleutel fungeert als een verbinding tussen Cryptohopper en de crypto beurs. Door de API voor ProBit te gebruiken, kan je handelsbot taken uitvoeren zoals het plaatsen van geautomatiseerde orders en het benaderen van je saldo voor berekeningen. De API-sleutel dient dus als een manier voor je Cryptohopper-handelsbot om te communiceren met ProBit en de acties uit te voeren die nodig zijn voor geautomatiseerd handelen.

Onze stap-voor-stap ProBit API-handleiding helpt je bij het instellen en gebruiken van de ProBit API om je handelservaring met onze krachtige handelsbot te verbeteren. Bekijk de tutorialvideo hieronder of blijf scrollen voor stapsgewijze instructies.

Voordat je begint, is het belangrijk om te weten dat je een fout kunt tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper wanneer je verbinding maakt met ProBit, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn:

1. Geen fondsen op je crypto beurs account

2. Geen fondsen op je handelsaccount (aangezien sommige crypto beurzen verschillen tussen financierings- en handelsaccounts)

In dit geval kun je op 'Doorgaan zonder te testen' klikken. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.

Stap-voor-stap ProBit API-gids

Video

Om ondertiteling in jouw taal op YouTube te krijgen, klik je op de Instellingen-knop op YouTube.

Volg deze stappen om eenvoudig je ProBit-account met Cryptohopper te verbinden:

1. Ga naar de ProBit beurs-website. Als je al een account hebt, log dan in; anders, maak er een nieuw aan.

2. Eenmaal ingelogd, navigeer naar 'Mijn pagina' in de rechterbovenhoek en selecteer "API-beheer."

3. Geef je API-sleutel een naam onder 'Label' en klik op 'Nieuwe sleutel aanmaken'. Bevestig de nieuwe API-sleutel door de OTP (Eenmalig Wachtwoord) in te voeren en klik op 'Verzenden'.

4. Je API-sleutel (Client ID) en API-geheim (Client Secret) zijn nu beschikbaar, maar ze zijn nog niet klaar voor handelen. Klik op 'Bewerken', schakel 'IP-adresbeperking' in en whitelist de IP-adressen die in Cryptohopper worden weergegeven, één voor één.

5. Voer je API-sleutel en API-geheim in op Cryptohopper. Klik op "Bewerking voltooid" in ProBit en vervolgens op "Opslaan" in Cryptohopper. Je verbinding met de crypto exchange is nu tot stand gebracht, en je bent klaar om te beginnen met handelen.

ProBit: Veelgestelde Vragen

Waarom kan ik mijn ProBit-saldo niet zien in Cryptohopper?

Als je ProBit-saldo niet zichtbaar is in Cryptohopper, kan je handelsbot synchronisatieproblemen hebben. Veelvoorkomende oorzaken zijn:

Hoe beveilig ik mijn ProBit API-sleutels voor Cryptohopper?

Bescherm je ProBit API-sleutels:

• Houd ze vertrouwelijk

• Schakel IP-whitelisting in

• Deel de sleutels nooit

• Werk ze regelmatig bij (om de paar maanden)

• Genereer ze onmiddellijk opnieuw als ze zijn gecompromitteerd

Problemen oplossen met ProBit-handel in Cryptohopper

Als je problemen ondervindt met ProBit-handel ondanks een verbonden API-sleutel:

• Controleer de probleemoplosser van Cryptohopper

• Zoek in onze Kennisbank naar je specifieke fout

• Neem contact op met onze klantenservivce van Cryptohopper als de problemen aanhouden

Status van de ProBit exchange en compatibiliteit met Cryptohopper

ProBit handelskosten

Beschikbare cryptocurrencies op ProBit

ProBit biedt populaire crypto valuta zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Tether (USDT). Bekijk alle beschikbare handelsparen.

Is ProBit veilig?

ProBit heeft een beoordeling van 4,6 sterren op Trustpilot. Lees recencies over ProBit.

Kortingen op handelskosten met ProBit Token (PROB)

Het gebruik van ProBit Token (PROB) kan je handelskosten verlagen. Leer meer over PROB-kortingen op kosten.