Hoe schakel je auto-invullen uit in je browser?

Beveilig je API-sleutels door automatisch invullen in je browser uit te schakelen op Cryptohopper. Volg onze handleiding voor.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je Cryptohopper gebruikt, kan het een goed idee zijn om auto-invullen in je browser voor Cryptohopper uit te schakelen. Als je je API-sleutel invult, bestaat de kans dat auto-invullen deze opneemt en later automatisch probeert in te vullen in formulierachtige velden. Dat wil je niet laten gebeuren.

Als je een nieuwe API op de exchange aanmaakt en de oude API wordt automatisch ingevuld, zal je handelsbot vastlopen. Niemand houdt van uitval!

Hoe auto-invullen in Chrome uitschakelen:

1. Klik op het Chrome-menu-icoon. (Drie puntjes rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op Instellingen.

3. In de sectie "Autofill" (Auto-invullen), vouw het gebied uit waarvoor je Autofill wilt uitschakelen.

4. Zet de instelling UIT als deze aan staat. Het systeem zal automatisch je instellingen opslaan.

Als je je auto-invulgegevens voor Chrome wilt verwijderen, volg dan deze stappen!

1. Klik op het Chrome-menu-icoon. (Drie puntjes rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op Geschiedenis, en klik vervolgens nogmaals op Geschiedenis in het menu dat verschijnt.

3. Selecteer Browsegegevens wissen.

4. Bovenaan kies je voor de optie “vanaf het begin” om alle opgeslagen gegevens te wissen. (dit zal ALLE gegevens verwijderen)

5. Zorg ervoor dat de optie “Opgeslagen formuliergegevens wissen” is aangevinkt.

6. Klik op Browsegegevens wissen.

Hoe auto-invullen in Firefox uitschakelen:

1. Klik op het Firefox-menu-icoon. (Drie lijnen rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op Opties.

3. Kies "Privacy & Beveiliging."

4. In de sectie "Formulieren & Auto-invullen" vink "Adressen auto-invullen" uit. Het systeem zal automatisch je instellingen opslaan.

Als je je auto-invulgegevens voor Firefox wilt verwijderen, volg dan deze stappen!

1. Klik op het Firefox-menu-icoon. (Drie lijnen rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op "Privacy & Beveiliging."

3. In de sectie "Geschiedenis", klik op de knop "Recente geschiedenis wissen."

4. Bovenaan kies je voor de optie “vanaf het begin” om alle opgeslagen gegevens te wissen. (dit zal ALLE gegevens verwijderen)

5. In het dropdownmenu "Te wissen tijdsperiode", kies "Alles."

6. Zorg ervoor dat "Formulier- & zoekgeschiedenis" is aangevinkt.

7. Klik op Nu wissen.

Hoe auto-invullen in Internet Explorer uitschakelen:

1. Klik op het Tools-menu-icoon. (Tandwiel rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op Internetopties.

3. Selecteer het tabblad Inhoud.

4. In de sectie AutoAanvullen klik op Instellingen.

5. Vink Formulieren en Gebruikersnamen en wachtwoorden op formulieren uit.

6. Klik OK in het venster AutoAanvullen Instellingen.

7. Klik OK in het venster Internetopties.

Als je je auto-invulgegevens voor Internet Explorer wilt verwijderen, volg dan deze stappen!

1. Klik op het Tools-menu-icoon. (Tandwiel rechtsboven op het scherm.)

2. Klik op Internetopties.

3. Selecteer het tabblad Inhoud.

4. In de sectie AutoAanvullen klik op Instellingen.

5. Onderaan in het venster AutoAanvullen Instellingen, klik op AutoAanvullen geschiedenis verwijderen.

6. Vink Formuliergegevens en Wachtwoorden aan.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik OK in het venster AutoAanvullen Instellingen.

9. Klik OK in het venster Internetopties.

Hoe auto-invullen in Safari uitschakelen:

1. Klik op het Safari-menu. (Het woord Safari bovenaan het scherm.)

2. Klik op Voorkeuren.

3. Kies AutoFill

4. Vink “Gebruik info van mijn Contactenkaart/Adresboekkaart” en “Andere formulieren” uit

5. Klik op Gereed.

Als je je auto-invulgegevens voor Safari wilt verwijderen, volg dan deze stappen!

1. Klik op het Safari-menu. (Het woord Safari bovenaan het scherm.)

2. Klik op Voorkeuren.

3. Kies AutoFill

4. Naast “Gebruikersnamen en wachtwoorden” klik op Bewerken.

5. Klik op Alles verwijderen of zoek specifieke informatie opgeslagen voor iClassPro.com en verwijder deze specifiek.

6. Klik op Gereed.