Hoe verbind je met OKX met API-sleutels?

Leer hoe je OKX API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stapsgewijze uitleg over hoe je API-sleutels voor OKX maakt:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Ga naar de OKX website. Als je al een account hebt, log dan gewoon in. Zo niet, maak een nieuw account aan.

2. Nadat je bent ingelogd, ga naar je profiel in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens "API" en klik op "API's maken".

3. Geef je API-sleutel een herkenbare naam. Selecteer de account waarmee je wilt handelen en zet de IP-adressen die op Cryptohopper worden weergegeven op de witte lijst.

4. Voeg de "Trade" toestemming toe, bepaal je wachtwoordzin en klik op "Alles indienen." Voer je tweefactorauthenticatiegegevens in en klik op "Bevestigen."

5. Klik op "Info weergeven" en kopieer en plak de API-sleutels en wachtwoordzin in Cryptohopper. Ga nu verder met het aanmaken van je handelsbot.

Kun je je OKX beursbalans niet zien?

Als je je OKX balans niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-fill" is ingeschakeld in je browser. Probeer dit op te lossen door auto-fill uit te schakelen, incognitomodus te gebruiken, over te schakelen naar een andere browser, of je wachtwoordmanager uit te schakelen. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het Cryptohopper-onboardingproces bij het verbinden met OKX, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen geld in je beursaccount, geen geld in je handelsaccount (aangezien sommige cryptobeurzen een onderscheid maken tussen financierings- en handelsaccounts), of niet geverifieerd zijn als gebruiker van de beurs (KYC). In dit geval, klik op 'Doorgaan zonder testen'. Je kunt je API-sleutels altijd later controleren in je Basisconfiguratie.