Waarom handelt mijn bot niet?

Ontdek waarom je bot niet handelt met Troubleshooter, documentatie of klantenservice.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je handelsbot geen nieuwe posities opent.

Hier zijn een paar dingen waar je naar kunt kijken:

Probleemoplosser

De snelste optie om te controleren waarom je handelsbot lijkt te stilstaan, is door de Probleemoplosser te gebruiken die bovenaan het Dashboard of Geavanceerd Dashboard staat.

Let op: Wanneer je op de probleemoplosser klikt, geven we standaard een waarschuwing voor IP-adressen. We kunnen niet verifiëren welke IP-adressen zijn ingesteld voor de API-sleutels op je cryptobeurs.

Documentatieartikel

Als de probleemoplosser niet voldoende duidelijkheid biedt, kun je ook ons uitgebreide artikel "Hoe je handelsbotproblemen oplost" bekijken.

Neem contact op met de klantenservice

Weet je nog steeds niet waarom je handelsbot lijkt stil te staan? Voordat je contact opneemt met de ondersteuning van Cryptohopper, zorg ervoor dat je controleert of je handelsstrategie doelen kan vinden met behulp van de strategie backtester die wordt weergegeven in de Strategiebouwer. Als je handelssignalen gebruikt, controleer dan eerst de Cryptohopper Marktplaats om te zien of je Signaler signalen verzendt voor je geselecteerde cryptobeurs, cryptocurrencies en quotevaluta.