Bot Sjabloon
Hoe kan ik handelsbot-sjablonen implementeren?

Implementeer handelsbot-sjablonen via Basisconfiguratie, nieuwe bot-setup of Bulk Bot Manager in Cryptohopper

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om handelsbot-sjablonen te implementeren in je handelsbot.

Basisconfiguratie

De eenvoudigste manier om een handelsbot-sjabloon in je handelsbot te laden is vanuit de Basisconfiguratie. Je hoeft geen nieuwe API-sleutels in te stellen als je al verbonden bent met je crypto-exchange via deze methode.

Ga naar je Basisconfiguratie, klik op 'Actie' in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op 'Sjabloon laden'.

Nieuwe handelsbot

Als je een handelsbot-sjabloon in een nieuwe handelsbot wilt laden, ga dan eerst naar je botoverzicht, selecteer 'Nieuw' in de rechterbovenhoek en kies 'Handelsbot'.

Kies vervolgens of je een standaard Cryptohopper handelsbot-sjabloon wilt gebruiken, je eigen handelsbot-sjabloon, of een handelsbot-sjabloon dat is gekocht van de Cryptohopper Marktplaats.

Selecteer het handelsbot-sjabloon dat je wilt gebruiken en verbind met je crypto-exchange of kies voor Paper Trading.

Bulk Bot Manager

Ga naar de Bulk Bot Manager via Cryptohopper's App Store en klik op 'Config'. Aan de rechterkant van het scherm zie je 'Sjabloon implementeren'.

Bulk Config