Marktplaats
Bot Sjabloon
Kan ik een handelsbotsjabloon klonen?

Kloon handelsbotsjablonen op Cryptohopper voor eenvoudig testen en instellen via verschillende methoden.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, het is mogelijk om je handelsbotsjabloon te klonen, wat ideaal is voor het experimenteren met verschillende instellingen van de handelsbot, bijvoorbeeld met Paper Trading, zonder dat je alles opnieuw hoeft in te stellen.

Dit kan op verschillende manieren worden gedaan:

Basisconfiguratie

Ga naar je Basisconfiguratie en klik op 'Acties' in de rechterbovenhoek. Hier zie je 'Kloon bot'. Er wordt een nieuwe handelsbot gecreëerd met dezelfde naam als je huidige handelsbotsjabloon, maar met '(kloon)' ervoor.

Overzicht van je bots

Ga naar je overzicht van bots, zoek het handelsbotsjabloon dat je wilt klonen, en klik dan op de instellingenknop binnen dat sjabloon. Hier vind je de optie om het handelsbotsjabloon te klonen.

Bulk Bot Manager

Ga naar de Bulk Bot Manager via de App Store van Cryptohopper en klik vervolgens op 'Config'. Hier zie je de sectie 'Templates'. Selecteer de handelsbot die je wilt klonen. Alle nieuw gecreëerde handelsbots worden weergegeven met '(kloon)' in de naam.

Bulk Config