Aan De Slag
Hoe maak je een nieuwe handelsbot aan?

Ontdek hoe je snel een nieuwe handelsbot kunt maken op Cryptohopper: via de configuratiewizard, sjablonen, klonen of Bulk Bot Manager.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe handelsbot te maken op Cryptohopper:

Configuratiewizard

Klik hier wanneer je ingelogd bent op Cryptohopper, of klik op de dropdown naast "Mijn bots" en vervolgens op "Alle weergeven".

Klik vervolgens op "Configuratiewizard" en volg de stappen om een nieuwe handelsbot of Copy Bot te maken.

Cryptohopper handelsbot sjabloon

Cryptohopper biedt ook standaard handelsbot sjablonen aan voor ondersteunde cryptobeurzen. Deze sjablonen kunnen worden gebruikt als basis om geautomatiseerd te handelen op Cryptohopper met de handelsbot.

Klik hier wanneer je ingelogd bent op Cryptohopper, of klik op de dropdown naast "Mijn bots" en vervolgens op "Alle weergeven".

Klik op 'Nieuw' en selecteer het type handelsbot dat je wilt gebruiken, bijvoorbeeld de handelsbot.

Selecteer "Handelsbot".

Je ziet nu een overzicht van verschillende cryptobeurzen. Gebruik de filter om de handelsbot sjablonen te vinden voor je favoriete cryptobeurs en quotevaluta. Klik op 'Selecteer sjabloon' en bepaal of je met echt geld wilt handelen of met papierhandel. Als je verbinding wilt maken met je cryptobeurs, bekijk dan onze tutorials over 'Hoe je verbinding kunt maken met je beurs'.

Kloon bot

Als je al tevreden bent met je bestaande handelsbot en de instellingen ervan wilt gebruiken voor een nieuwe handelsbot, kun je deze klonen. Dit bespaart veel tijd bij de configuratie.

Ga naar de Basisinstellingen van je handelsbot, klik op 'Acties' en vervolgens op 'Bot klonen'.

Er wordt nu een nieuwe handelsbot gemaakt, waarbij je alleen hoeft te kijken naar de API-sleutel of Fast Connect (afhankelijk van de methode die je gebruikt om verbinding te maken met je cryptobeurs) en de instellingen voor valuta en bedragen.

Bulk Bot Manager

Als je de Bulk Bot Manager gebruikt en meerdere handelsbots tegelijk wilt maken, ga dan naar het tabblad 'Configuratie', selecteer de handelsbots die je wilt klonen en klik vervolgens op 'Bots klonen' of klik op 'Nieuwe bots'.

Er worden nu nieuwe handelsbots gemaakt, waarbij je alleen hoeft te kijken naar de API-sleutel of Fast Connect (afhankelijk van de methode die je gebruikt om verbinding te maken met je cryptobeurs) en de instellingen voor valuta en bedragen.