Marktplaats
Handelsstrategieën
Hoe gebruik ik mijn handelsstrategie in Cryptohopper?

Stel je handelsstrategie in Cryptohopper in via Basisconfiguratie, Config pools of Bulk Bot Manager.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om je handelsstrategie in te stellen in je handelsbot. Je kunt je eigen handelsstrategie creëren, of je kunt er een kopen op de Marktplaats van Cryptohopper. In elk geval kun je de handelsstrategie in je handelsbot op de volgende manieren gebruiken:

Basisconfiguratie

Als je een handelsstrategie configureert via de Basisconfiguratie, zal dit de leidende handelsstrategie zijn voor al je 'Geselecteerde valuta's' in de Basisconfiguratie.

Om een handelsstrategie te selecteren, ga je naar de Basisconfiguratie en klik je op 'Valuta's en bedragen'. Selecteer vervolgens de handelsstrategie die je wilt gebruiken uit het dropdownmenu.

Als je een handelsstrategie wilt gebruiken voor een specifieke valuta of groep valuta's, zie dan het onderstaande gedeelte over Config pools.

Config Pool

Als je een handelsstrategie configureert via Config pools, zal deze handelsstrategie worden gebruikt voor de cryptocurrencies die je selecteert in de Config pool. Config pools overschrijven de strategie van de Basisconfiguratie voor de geselecteerde cryptocurrencies.

Klik hier om Config pools te creëren.

Bulk Bot Manager

Als je een handelsstrategie in meerdere handelsbots tegelijk wilt gebruiken, kun je de Bulk Bot Manager gebruiken. Ga naar de App Store van Cryptohopper en selecteer de 'Bulk Bot Manager'.

Klik vervolgens op 'Config' en selecteer de handelsbots die je handelsstrategie moeten gebruiken. Klik daarna op het dropdownmenu onder 'Selecteer config-instellingen' en selecteer 'Strategie'.

Bulk Config