Alle collectiesMarktplaatsHandelssignalen
Hoe kan ik handelssignalen op de zwarte lijst zetten?

Cryptohopper Hero-gebruikers kunnen signalen voor specifieke munten blokkeren door een lange afkoelperiode in te stellen in de Config pool.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cryptohopper heeft geen zwarte lijst functie voor handelssignalen voor gebruikers met een Hero-abonnement die 'Alle munten toestaan' hebben ingeschakeld in hun Signal config. Er is echter een manier om te voorkomen dat je handelssignalen ontvangt in je handelsbot nadat een positie is geopend voor een specifieke cryptovaluta.

Omdat je als Hero-gebruiker alle handelssignalen voor je quotevaluta kunt ontvangen met de instelling 'Alle munten toestaan', is het mogelijk om de cryptocurrencies te selecteren waarvan je geen handelssignalen wilt ontvangen onder 'Geselecteerde valuta's' in het onderdeel 'Valuta's en bedragen' van je basisconfiguratie.

Vervolgens kun je een Config-pool aanmaken voor deze valuta's en een afkoelperiode instellen na aankoop, bijvoorbeeld 365 dagen.