Hoe los je problemen met je Portfolio Bot op?

Los veelvoorkomende problemen op met je Portfolio Bot, zorg voor een soepele handel en maximaliseer het investeringspotentieel.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Efficiënt je crypto-portefeuille beheren is belangrijk voor het maximaliseren van je investeringspotentieel. Als je problemen ondervindt met je Portfolio Bot, helpt deze gids je om veelvoorkomende problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles correct is ingesteld.

Heb je een abonnement op een handelsbot?

Om een Portfolio Bot te gebruiken, heb je een abonnement op een handelsbot nodig. Met een abonnement op een handelsbot kun je zoveel Portfolio Bots maken als je wilt. Een Explorer-abonnement is voldoende. Bekijk hier al onze abonnementen voor handelsbots.

Is de Portfolio Bot ingeschakeld?

Als de Portfolio Bot is uitgeschakeld op het dashboard van de Portfolio Bot, worden er geen trades uitgevoerd op basis van de herbalanceer-instellingen in je Portfolio Bot. Ga naar je dashboard van de Portfolio Bot en zet de Portfolio Bot aan.

Is je Portfolio Bot verbonden met je crypto exchange?

Zie je de activa van je crypto beurs, zoals Binance of Coinbase, weergegeven in de rechterbovenhoek van het dashboard van de Portfolio Bot? Er zijn verschillende redenen waarom je activa mogelijk niet zichtbaar zijn in Cryptohopper. De meest voorkomende reden is onjuiste API-sleutelinstellingen. Raadpleeg dit artikel om te leren hoe je verbinding maakt met je crypto beurs met behulp van API-sleutels of Fast Connect.

Een andere reden kan zijn dat je sub-accounts gebruikt die niet via Fast Connect kunnen worden verbonden. Gebruik in dat geval API-sleutels. Zorg er ook voor dat de middelen op de handelsrekening van je crypto beurs staan, aangezien dit probleem vaak voorkomt bij exchanges zoals KuCoin.

Heb je voldoende middelen in je quote valuta?

Als je 50 crypto valuta hebt geselecteerd, maar slechts $10 op je crypto beurs-balans in je quote valuta hebt, zal de Portfolio Bot moeite hebben om trades uit te voeren. Controleer altijd de minimale handelsbedragen van je crypto beurs hier en bepaal hoe je je crypto valuta-investeringen kunt diversifiëren. Lees meer over de essentiële tips om je crypto valuta Portfolio Bot in te stellen.

Zie je andere fouten in de output van je Portfolio Bot?

Ga naar je dashboard en scroll naar beneden naar de output van de Portfolio Bot. Hier zie je waarom de Portfolio Bot wel of niet handelt op basis van je configuratie-instelling.

Heb je de Probleemoplosser al gecontroleerd?

Did you already check the Troubleshooter?

De Probleemoplosser kan je helpen om snel problemen met je Portfolio Bot te identificeren. Houd er rekening mee dat het uitroepteken (!) voor de IP-whitelisting altijd wordt weergegeven, omdat we niet kunnen verifiëren welke IP-adressen je hebt geconfigureerd op je crypto beurs.

Heb je al contact opgenomen met de Cryptohopper Klantenservice?

Als je nog steeds problemen ondervindt na het controleren van alle bovenstaande punten, open dan een chat op onze website www.cryptohopper.com. We helpen je graag!

Zorg ervoor dat je Portfolio Bot correct is ingesteld en verbonden is met je crypto beurs, is essentieel voor een soepele handel. Door deze stappen voor probleemoplossing te volgen, kun je de meeste veelvoorkomende problemen oplossen en de prestaties van je bot optimaliseren. Voor verdere hulp kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Veel succes met handelen!