Alle collectiesPortefeuillebeheer
Hoe automatiseer je crypto handel met portefeuilles (sub-accounts) op Coinbase?
Hoe automatiseer je crypto handel met portefeuilles (sub-accounts) op Coinbase?

Leer crypto handel te automatiseren op Coinbase met portefeuilles met behulp van Cryptohopper. Inclusief stapsgewijze handleiding.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om automatisch te handelen op Coinbase met portefeuilles (ook wel sub-accounts genoemd) met behulp van Cryptohopper! Toen Coinbase Pro overging naar Coinbase Advanced, was dit de functie die Cryptohopper-gebruikers het meest misten bij het maken van handelsbots op Coinbase. Laten we kijken hoe je Coinbase-portefeuilles aanmaakt en Coinbase handelsbots instelt op Cryptohopper.

Hoe maak je portefeuilles aan op Coinbase Advanced

1. Account aanmaken: Als je dat nog niet hebt gedaan, maak een account aan op Coinbase.

2. Navigeer naar Portefeuilles: Ga naar het tabblad Portefeuilles op Coinbase Advanced.

3. Nieuwe Portefeuille Aanmaken: Klik op "Nieuwe portefeuille."

4. Geef je Portefeuille een Naam: Geef je portefeuille een naam.

5. Geld Overmaken: Maak je euro's, dollars of cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) over.

Hoe maak je een handelsbot voor je portefeuilles op Coinbase

Momenteel kun je alleen Coinbase Portfefeuilles handelsbots maken met behulp van API Keys. Volg onze stapsgewijze handleiding om API Keys voor portefeuilles op Coinbase te maken:

1. Toegang tot API Keys: Navigeer naar het Developer-platform en klik op API Keys.

2. API Key Aanmaken: Klik op 'Create API Key' en selecteer 'Trading Key.'

3. API Key Configureren:

• Geef je API Key een naam.

• Selecteer je 'nieuwe' portefeuille.

• Schakel 'Bekijken' en 'Handelen' in.

• Kopieer en plak de IP-adressen uit je Cryptohopper Basisconfiguratie onder 'Exchange' of vanaf het Connect Coinbase Advanced-scherm tijdens je Cryptohopper-onboarding.

4. Voltooi 2FA: Klik op 'Create and Download' en voltooi het 2FA-proces.

5. Integreren met Cryptohopper:

• Kopieer de API Key-naam en plak deze onder 'API Key' in Cryptohopper.

• Kopieer de Private Key en plak deze onder 'API Secret' in Cryptohopper.

• Klik op 'Opslaan.' Je handelsbot is nu verbonden met Coinbase!

Problemen met de verbinding oplossen

Kun je je Coinbase-saldo niet zien in je handelsbot?

Als je je Coinbase-saldo niet kunt zien, kunnen er een paar problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je cryptobeurs. Veelvoorkomende oplossingen zijn:

Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video hierboven bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Fout tijdens het onboardingproces

Je kunt een fout tegenkomen tijdens het onboardingproces van Cryptohopper bij het verbinden met Coinbase, zelfs als je API Keys correct zijn. Veelvoorkomende redenen zijn:

• Geen geld op je Coinbase beurs account.

• Geen geld op je Coinbase portefeuille account.

• Niet geverifieerde beurs gebruiker zijn (KYC).

• Klik in dit geval op 'Doorgaan zonder testen.' Je kunt je API Keys later altijd controleren in je Basisconfiguratie.