Alle collectiesPapierhandel
Hoe kan ik mijn papierhandel-saldo resetten?

Reset je Papier Handelssaldo via het Dashboard of Geavanceerd Dashboard om handelssimulaties opnieuw te starten.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om het saldo van je papierhandel-bot te resetten. Er zijn echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

• Wanneer je je papierhandel-saldo reset, geldt dit voor alle crypto-exchanges onder je papierhandel-account.

• Als je je papierhandel-saldo reset, is het belangrijk om opnieuw fondsen te storten op de crypto-exchange die je wilt gebruiken voor je papierhandel-account.

Om je papierhandel-saldo te resetten, kun je naar het Dashboard of Geavanceerd Dashboard gaan.

Dashboard

Wanneer je op je Dashboard bent, scroll dan naar beneden tot je het tabblad 'Papierhandel' aan de rechterkant ziet. Klik dan op 'Resetten'.

Geavanceerd Dashboard

Klik op het tabblad 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Resetten'.