Alle collectiesPapierhandel
Hoe kan ik meer papierhandel-accounts verkrijgen?

Verkrijg extra papieren handelsaccounts op Cryptohopper via 'Beheer accounts' in de instellingen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je meer papierhandel-accounts wilt gebruiken omdat je bijvoorbeeld meerdere papierhandel-bots op dezelfde exchange-account wilt gebruiken zonder de fondsen van andere papierhandel-bots te zien, dan is dat mogelijk. Voordat we verder gaan, wist je dat Master-gebruikers van Cryptohopper's Loyalty Program altijd een extra papierhandel-account ontvangen?

Ga naar de Basisconfiguratie van je papierhandel-bot en navigeer naar het tabblad 'Exchange'. Klik op 'Beheer accounts'.

Hier zie je een overzicht van al je papierhandel-accounts. Klik op 'Voeg account toe' en volg de stappen die je ziet in de popup.

Hier zie je een overzicht van al je papierhandel-accounts. Klik op 'Voeg account toe' en volg de stappen die je ziet in de popup.