Alle collectiesPapierhandel
Waar kan ik papierhandel-fondsen storten of opnemen?

Beheer je Papier Handelsfondsen via stortingen en opnames op het Dashboard of Geavanceerd Dashboard.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om geld te storten en op te nemen van het saldo van je papierhandel-bot. Dit kan gedaan worden op het Dashboard en het Geavanceerde Dashboard.

Dashboard

Wanneer je op je Dashboard bent, scroll dan naar beneden tot je het tabblad 'Papierhandel' aan de rechterkant ziet. Klik dan op 'Storten' of 'Opnemen'.

Geavanceerd Dashboard

Klik op het tabblad 'Instellingen' en klik vervolgens op 'Storten' of 'Opnemen'.