Waarom is Cryptohopper het beste geautomatiseerde handelsplatform om je crypto-portefeuille te beheren?
Waarom is Cryptohopper het beste geautomatiseerde handelsplatform om je crypto-portefeuille te beheren?

Beheer je crypto-portefeuille met het geautomatiseerde handelsplatform Cryptohopper. Bespaar op kosten en zorg voor veilige connectiviteit!

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Zoek je het beste geautomatiseerde handelsplatform om je crypto-portefeuille efficiënt te beheren? Cryptohopper biedt talrijke voordelen, vooral als het gaat om het minimaliseren van handelskosten en het waarborgen van een veilige verbinding met je favoriete cryptobeurs.. Ontdek waarom Cryptohopper de beste keuze is voor het beheren van je crypto-investeringen.

Bespaar op handelskosten van de cryptobeurs

Wist je dat veel crypto beurzen aanzienlijk hogere kosten in rekening brengen voor basis handelsfunctionaliteiten, zoals het omzetten van cryptovaluta, eenvoudig kopen en verkopen zonder gebruik te maken van de pro-, geavanceerde of API-interfaces, of het instellen van terugkerende aankopen? Naast deze handelskosten profiteren beurzen ook van de spreads die zij toepassen op deze transacties. Op basis van onze analyse kan dit verschil oplopen tot wel 2,6% bij verschillende crypto beurzen.

Bespaar op handelskosten met Coinbase en Kraken

Coinbase biedt twee handelsinterfaces: Coinbase en Coinbase Advanced, elk met verschillende handelskosten. We hebben beide interfaces vergeleken:

• Coinbase: 2,1%

• Coinbase Advanced: 0,8%

Het verschil bedraagt 1,3%. Bijvoorbeeld, bij de aankoop van $1000 aan Bitcoin (BTC):

• Coinbase: Je ontvangt $979 aan Bitcoin na aftrek van de kosten van $21.

• Coinbase Advanced: Je ontvangt $992 na aftrek van de kosten van $8.

De besparing bedraagt $13 op de eerste $1000 die verhandeld wordt via Coinbase Advanced.

Evenzo biedt Kraken twee interfaces: Kraken en Kraken Pro, met de volgende handelskosten:

• Kraken: 2,6%

• Kraken Pro: 0,4%

Bij een aankoop van $1000 aan Ethereum (ETH):

• Kraken: Je ontvangt $974 aan Ethereum na aftrek van de kosten van $26.

• Kraken Pro: Je ontvangt $996 aan Ethereum na aftrek van de kosten van $4.

Deze kostenverschillen tonen de impact op je investeringsrendement aan. Voor meer informatie over hoe handelskosten je investeringen beïnvloeden, bezoek onze blog hier. Hoe meer je handelt op Coinbase, Kraken en alle andere crypto beurzen via Cryptohopper, hoe lager je handelskosten zullen zijn, aangezien hogere handelsniveaus je beurskosten verlagen.

Veilige verbinding met je crypto beurs

Bij het verbinden van je Cryptohopper-account met je favoriete crypto beurs, zoals Bitvavo of Bybit, is het cruciaal om een veilige verbinding te waarborgen. Cryptohopper biedt twee verbindingsmethoden: Fast Connect en API-sleutels. Het is belangrijk op te merken dat je cryptovaluta altijd veilig opgeslagen blijven binnen je beursaccount.

Fast Connect

Fast Connect is de meest handige optie, waarmee je je direct kunt aanmelden bij Cryptohopper met je crypto beurs inloggegevens. Deze methode lijkt op inloggen met Facebook, Apple of Google, waardoor het verbindingsproces wordt vereenvoudigd en je onmiddellijk je fondsen in je Portfolio Bot kunt zien.

API-sleutels

Alternatief dienen API-sleutels als een cruciale schakel tussen Cryptohopper en je gekozen crypto beurs. Ze stellen je Portfolio Bot in staat om geautomatiseerde handelsopdrachten uit te voeren, zoals het plaatsen van bestellingen en het opvragen van accountbalansen voor berekeningen.

Daarnaast moet IP-whitelisting worden geïmplementeerd om te specificeren welke IP-adressen toegang kunnen krijgen tot je crypto beursaccount via de API, wat de beveiliging verbetert door de toegang tot Cryptohopper te beperken. Samen zorgen API-sleutels en IP-whitelisting voor veilige communicatie tussen je Portfolio Bot en crypto beurs.

Het ultieme portfoliobeheer met Cryptohopper

Er zijn verschillende redenen waarom Cryptohopper uitblinkt als dé oplossing voor het beheren van al je cryptovaluta-investeringen. Ontdek waarom portfoliobeheer en diversificatie het beste is met Cryptohopper.

Eenvoudige handelsinterface

De Portfolio Bot van Cryptohopper maakt handelen eenvoudiger met een paar configuratie-instellingen. Zodra je alles hebt ingesteld, worden je transacties geautomatiseerd met een van de trading bot-abonnementen van Cryptohopper, zoals het Explorer-abonnement.

Maak een Portfolio Bot, verbind deze met je crypto-beurs, en stel de instellingen in voor portfoliorebalancing, toewijzing van cryptovaluta, en koop-/verkoopvoorkeuren.

De beste crypto-beurzen

Cryptohopper ondersteunt een breed scala aan toonaangevende cryptobeurzen, waaronder Coinbase, KuCoin, Crypto.com, OKX, Bybit, BingX, Bitvavo, Binance, Kraken, Binance US, BitMart, Poloniex, HTX, Bitfinex, HitBTC en EXMO.

Eén abonnement voor meerdere Portfolio Bots

Met slechts één trading bot-abonnement kun je meerdere Portfolio Bots aanmaken. Pas verschillende Portfolio Bot-strategieën toe op diverse crypto-beursaccounts of sub-accounts om je investeringen te diversifiëren. Hoe groter je beheerde vermogen, hoe kostenefficiënter beleggen in cryptovaluta wordt met Cryptohopper.

Kortom, Cryptohopper is het beste geautomatiseerde handelsplatform voor het beheren van je cryptoportefeuille. Van grote besparingen op handelskosten bij beurzen zoals Coinbase en Kraken tot het waarborgen van veilige verbindingen via Fast Connect en API-sleutels, Cryptohopper biedt de tools voor een optimale handelservaring. Of je nu op zoek bent naar eenvoudig portfoliobeheer, veilige handelsverbindingen of kosteneffectieve schaalbaarheid met één abonnement voor meerdere Portfolio Bots, Cryptohopper biedt het allemaal. Begin vandaag met je crypto-investeringen met de Portfolio Bots van Cryptohopper.