Alle collectiesHandelsbots & FunctiesPortfolio Bot
Hoe stel je Portfolio Bots in op Cryptohopper?

Stel Cryptohopper Portfolio Bots in om investeringen in Bitcoin en Ethereum te automatiseren op beurzen zoals Binance en Coinbase.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om Portfolio Bots in te stellen op Cryptohopper, waarmee je eenvoudig investeringen in cryptovaluta zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kunt automatiseren op alle ondersteunde crypto-beurzen, zoals Binance, Bitvavo en Coinbase. Je kunt zoveel Portfolio Bots maken als je wilt, mits je een Explorer-, Adventurer- of Hero-abonnement hebt.

Nieuwe Bot

• Klik hier wanneer je bent ingelogd op Cryptohopper, of klik op het dropdown-menu naast "Mijn bots" en vervolgens op "Bekijk alles."

• Klik vervolgens op "Nieuw" en selecteer de Portfolio Bot.

Klonen Portfolio Bot

• Als je tevreden bent met je huidige Portfolio Bot en deze wilt gebruiken op een ander crypto beurs-account of sub-account, kun je de Portfolio Bot klonen. Dit bespaart configuratietijd.

• Ga naar de configuratie van de Portfolio Bot die je wilt klonen, klik op "Acties" en selecteer "Kloon bot."

• Er wordt een nieuwe Portfolio Bot gemaakt. Selecteer eenvoudig je nieuwe cryptobeurs en stel de bijbehorende API-sleutels of Fast Connect in, zodat je beursfondsen kunnen worden gebruikt voor automatische investeringen.​

Cryptohopper Marketplace

• Klik op "Download" en volg de stappen. Je kunt de Portfolio Bot dan onmiddellijk aanmaken.

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig je crypto Portfolio Bots op Cryptohopper instellen en beheren, waardoor automatische cryptovaulta-investeringen over meerdere crypto-beurzen mogelijk worden.