Waarom zie ik 'Cannot cancel order because order is not listed in open orders anymore'?
Waarom zie ik 'Cannot cancel order because order is not listed in open orders anymore'?

Resolve 'Cannot cancel order' fouten door de API opnieuw te verbinden, de limieten te controleren, of door orders handmatig te verwijderen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende redenen waarom je 'Cannot cancel order because order is not listed in open orders anymore' zou kunnen zien in de uitvoer van je handelsbot:

• De handelsbot is een tijdje uitgeschakeld geweest, waardoor er een openstaande order is achtergelaten die via Cryptohopper is geplaatst. Als de handelsbot na een bepaalde periode weer wordt ingeschakeld, kan het gebeuren dat het order-ID niet meer kan worden opgehaald via je cryptobeurs.

• Er is tijdelijk een verbinding verbroken met je cryptobeurs via de API-sleutels of Fast Connect. Dit probleem lost meestal automatisch op, tenzij je een bericht ziet bovenaan je Dashboard of Geavanceerde Dashboard waarin wordt aangegeven dat er een probleem is met je API-sleutels of Fast Connect. Als dit het geval is, moet je opnieuw verbinding maken met je cryptobeurs. Raadpleeg onze tutorials voor alle cryptobeurzen over hoe je dit kunt doen.

• Je hebt de snelheidslimiet bereikt voor het aantal API-oproepen. Dit is ongebruikelijk, maar kan voorkomen tijdens extreme activiteit op een cryptobeurs. Bij gebruik van Kraken raden we altijd aan om 2 API-sleutels te gebruiken om een hogere API-snelheidslimiet te garanderen.

In alle gevallen raden we aan om de orders handmatig te verwijderen via "Info > Actie > Verwijderen", zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding: