Waarom zie ik 'could not get balances'?

Krijg je de foutmelding 'Could not get balances'? Controleer je API-instellingen of het een tijdelijke fout van de exchange is.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het geval dat je de foutmelding 'Could not get balances' krijgt, stel jezelf dan twee vragen:

1. Hoe vaak krijg ik deze foutmelding?

2. Is de fout te wijten aan iets wat ik heb veranderd?

Deze fout duidt over het algemeen op een API-fout, in welk geval de handelsbot zijn verbinding met de API-service van de crypto-exchange heeft verloren en als gevolg daarvan deze fout produceert.

Als de fout slechts sporadisch verschijnt, hoef je je geen zorgen te maken. Als deze echter elke 20 seconden verschijnt, controleer dan je API-sleutel, of je fondsen op de handelsportefeuille van je crypto-exchange staan, of dat je API-sleutels worden overschreven door de 'auto-fill' instellingen van je browser of je antivirusprogramma.