Waarom zie ik 'EGeneral:Permission denied' op Kraken?

Zie je 'EGeneral:Permission denied' op Kraken? Controleer je API-sleutelinstellingen en zorg dat de juiste rechten zijn ingeschakeld.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de foutmelding 'EGeneral:Permission denied' ziet in je Kraken handelsbot, betekent dit dat je de juiste API-sleutelrechten nog niet hebt ingesteld.

Zorg ervoor dat je altijd de juiste vakjes aanvinkt en de juiste schakelaars activeert, zoals getoond in de onderstaande screenshot. Klik hier voor de volledige stap-voor-stap uitleg over hoe je met API-sleutels verbinding kunt maken met Kraken.

Kraken API Key settings Cryptohopper trading bot

Voorbeeld van een foutmelding die je ziet in de uitvoer van de handelsbot:

04/22/2024 1:08:09 PM INFO Kraken error: ["EGeneral:Permission denied"]

04/22/2024 1:08:09 PM ERROR Oops! It seems like Kraken returned an empty balance, do you have funds in your trading wallet? Don't worry; we'll try getting your trading funds from Kraken again in a minute!