Waarom zie ik de fout 'Unauthorized method' op Coinbase Advanced?
Waarom zie ik de fout 'Unauthorized method' op Coinbase Advanced?

Los de 'Unauthorized method' fout op in de Coinbase bot door Fast Connect opnieuw te configureren. Ga naar de Basiscfg, 'Snel verbinden'

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de fout 'Unauthorized method' tegenkomt in je Coinbase Advanced handelsbot, betekent dit dat je je Coinbase Fast Connect opnieuw moet configureren om door te gaan met handelen. Ga naar de Basisconfiguratie en klik op 'Snel verbinden'.

Om ervoor te zorgen dat jouw handel soepel verloopt, verwijder altijd jouw bestaande openstaande orders van Cryptohopper door te klikken op 'Info > Acties > Verwijderen'.

Voorbeeld van een foutmelding in de uitvoer van de handelsbot:

05/16/2024 8:59:32 AM ERROR Error placing sell order, Position: 139941567 data: {"orderNumber":null}

05/16/2024 8:59:31 AM INFO Coinbase Advanced JSON decode error: Unauthorized method: /brokerage/orders/historical/batch uri: "https://api.coinbase.com/api/v3/brokerage/orders/historical/batch?product_id=RNDR-USDT&order_status=OPEN" req: {"product_id":"RNDR-USDT","order_status":"OPEN"}

05/16/2024 8:59:29 AM INFO Coinbase Advanced JSON decode error: Unauthorized method: /brokerage/orders/ uri: "https://api.coinbase.com/api/v3/brokerage/orders/" req: {"side":"SELL","product_id":"RNDR-USDT","client_order_id":"ch80686416278696645aed0aa4a15.73597380","order_configuration":{"limit_limit_gtc":{"base_size":"14.11","limit_price":"10.7082"}}}