Waarom zou de opnamebevoegdheid uitgeschakeld moeten zijn bij het aanmaken van een API-sleutel?
Waarom zou de opnamebevoegdheid uitgeschakeld moeten zijn bij het aanmaken van een API-sleutel?

Schakel opnamebevoegdheden voor API-sleutels uit om te zorgen dat je fondsen veilig blijven bij je crypto-exchange.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We adviseren gebruikers van Cryptohopper om de opnamebevoegdheid van hun API-sleutels uitgeschakeld te houden. Cryptohopper wil geen opnamerechten omdat je fondsen altijd veilig blijven bij de crypto-exchange die je gebruikt.

Bekijk onze tutorials over 'Hoe je verbindt met je crypto-exchange'.