Kan ik mijn API-sleutels die ik gebruik voor Cryptohopper ook op andere platformen gebruiken?
Kan ik mijn API-sleutels die ik gebruik voor Cryptohopper ook op andere platformen gebruiken?

Leer waarom API-sleutels voor Cryptohopper niet op andere handelsplatformen gebruikt moeten worden voor veiligheid.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is niet mogelijk om API-sleutels die je voor Cryptohopper gebruikt op andere handelsplatformen te gebruiken. Voor de meeste crypto-exchanges die op Cryptohopper worden gebruikt, moet je IP-adressen whitelisten om ervoor te zorgen dat transacties alleen vanaf de servers van Cryptohopper kunnen worden verzonden.

We raden ook niet aan om dezelfde API-sleutels voor verschillende platformen te gebruiken, omdat dit het moeilijker maakt om te zien welk platform bepaalde acties heeft uitgevoerd.