Veelgestelde Vragen Cryptohopper
Is Cryptohopper veilig om te gebruiken?

Cryptohopper is veilig: we beschermen je account zorgvuldig en hebben geen toegang tot je fondsen.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We besteden veel aandacht aan de veiligheid van Cryptohopper, dus je account is bij ons veilig. We hebben geen toestemming om je geld op te nemen, dus zelfs bij een onwaarschijnlijke datalek is het voor hackers onmogelijk om toegang te krijgen tot je geld.

De cryptobeurzen waarmee we samenwerken, besteden veel tijd en geld aan hun veiligheid, dus je geld zou bij hen veilig moeten zijn. Om ervoor te zorgen dat alleen vanaf de servers van Cryptohopper bestellingen kunnen worden geplaatst, gebruik altijd IP-whitelisting.

Als je extra beveiliging op je account wilt inschakelen, raden we aan om Twee Factor Authenticatie (2FA) te activeren. Dit helpt bij het beveiligen van je account.

Onze website is beschermd door Cloudflare, dat een webtoepassingsfirewall en Ddos-bescherming actief heeft op onze website. Het Cryptohopper-platform wordt gehost op Amazon Web Services (AWS) en onze servers zijn door hen beveiligd. Alle opgeslagen wachtwoorden en API-sleutels zijn versleuteld in onze database.