Aan De Slag
Hoe kan ik de veiligheid van mijn fondsen waarborgen?

Verhoog de veiligheid van fondsen op Cryptohopper en beurzen: 2FA, sterke wachtwoorden, apparaatauthenticatie, IP-whitelisting en meer.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het waarborgen van de veiligheid van je fondsen is belangrijk. Door deze praktijken te implementeren, kun je de beveiliging van je fondsen op platforms zoals Cryptohopper en je gekozen cryptobeurs verhogen.

1. Activeer Twee-Factor Authenticatie (2FA)

Een van de belangrijkste dingen. Schakel 2FA in voor zowel je Cryptohopper- als cryptobeursaccounts voor een extra beveiligingslaag. Deze stap is cruciaal om toegang tot je bezittingen te beschermen. Voor een stapsgewijze handleiding om het in te stellen voor je Cryptohopper-account klik hier.

2. Voorkom het Verlenen van Opname Rechten

Bij het maken van API-sleutels, schakel geen opname rechten in. Het is onnodig en introduceert onnodig risico voor je fondsen. Lees meer over hoe je verbinding kunt maken met je cryptobeurs met API-sleutels.

3. Gebruik Sterke en Lange Wachtwoorden

Zorg ervoor dat je wachtwoorden complex en lang zijn voor zowel je Cryptohopper- als cryptobeursaccounts, waardoor de weerstand van je accounts tegen ongeautoriseerde toegang wordt vergroot.

4. Apparaat Autorisatie

Cryptohopper gebruikt apparaat autorisatie. Je ontvangt een e-mail met een code wanneer je inlogt vanaf een nieuw apparaat, als extra beveiligingsmaatregel.

5. IP Whitelisting

Whitelist IP-adressen in je Cryptohopper-account bij het maken van een API-sleutel. Deze beperking zorgt ervoor dat orders alleen namens jou kunnen worden geopend vanaf de servers van Cryptohopper.

6. Gebruik de Beveiligingsfuncties Van Je Beurs

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent en aanvullende beveiligingsfuncties implementeert die worden aangeboden door je cryptobeurs, zoals inlogmeldingen. Deze maatregelen zijn ontworpen om je handelsveiligheid te verbeteren. Je kunt meer informatie vinden op de website van je cryptobeurs.

7. Verifieer de Echtheid van E-mails

Verifieer altijd de legitimiteit van e-mails die je ontvangt van Cryptohopper of je cryptobeurs om phishingpogingen te voorkomen.

8. Lees onze blog

Zorg ervoor dat je onze blog hebt gelezen over hoe je je account kunt beveiligen.