Hoe verbind je met Poloniex met API-sleutels?

Leer hoe je Poloniex API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper-handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap-voor-stap uitleg over het aanmaken van API-sleutels voor Poloniex:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Ga, als je dat nog niet hebt gedaan, naar de Poloniex website en maak een account aan.

2. Verifieer je account en navigeer naar je Profiel en vervolgens naar "API Keys".

3. Schakel API-toegang in en voer je verificatiecode in.

4. Om een nieuwe API te maken, klik je op de knop 'Create API'.

5. Begin met het geven van een herkenbare naam aan de API, zoals 'Cryptohopper API'.

6. Selecteer 'Spot and margin trading' en 'Restrict access to trusted IPs only' als toegangsrechten. Ga naar Cryptohopper om de vertrouwde IP-adressen te verkrijgen, kopieer en plak deze in de KuCoin API-sleutels onder het gedeelte 'Exchange'. Klik op 'Save'.

7. Kopieer de API-sleutels die op Poloniex worden getoond en plak ze in de juiste velden in Cryptohopper.

Kun je je Poloniex saldo niet zien?

Als je je Poloniex saldo niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-fill" is ingeschakeld in je browser. Om dit te verhelpen, probeer auto-fill uit te schakelen, gebruik incognito modus, schakel over naar een andere browser of schakel je wachtwoordmanager uit. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper bij het verbinden met Poloniex, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen fondsen in je Poloniex-rekening, geen fondsen in je handelsrekening (aangezien sommige cryptobeurzen onderscheid maken tussen financierings- en handelsrekeningen), of je bent geen geverifieerde beursgebruiker (KYC). In dit geval, klik op 'Continue without testing'. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.