Beurs Koppelen & API-problemen
Hoe te verbinden met HitBTC met API-sleutels?

Leer hoe je HitBTC API-sleutels maakt en configureert voor je Cryptohopper-handelsbot, plus tips voor probleemoplossing.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap-voor-stap uitleg over het aanmaken van API-sleutels voor HitBTC:

Om ondertitels in jouw taal op YouTube te krijgen, klik op de Instellingen-knop op YouTube.

1. Ga, als je dat nog niet hebt gedaan, naar de HitBTC website en maak een account aan.

2. Verifieer je account en begin met de API door naar “Settings” te navigeren en vervolgens naar “API Keys”.

3. Klik op “New API Key”. Om je HitBTC-account met Cryptohopper te verbinden, moet je de API Key en API Secret die op HitBTC worden weergegeven kopiëren en plakken in de overeenkomstige velden op Cryptohopper.

4. Geef een naam aan je API Key op HitBTC, schakel alle opties in behalve “Withdraw cryptocurrencies” en klik vervolgens op "Save".

5. Zodra je dit hebt gedaan, klik je op "Connect to HitBTC".

Kun je je HitBTC saldo niet zien?

Als je je HitBTC saldo niet kunt zien, kunnen er enkele problemen zijn die voorkomen dat je handelsbot synchroniseert met je beurs. Een veelvoorkomende oorzaak is dat "auto-fill" is ingeschakeld in je browser. Om dit te verhelpen, probeer auto-fill uit te schakelen, gebruik incognito modus, schakel over naar een andere browser of schakel je wachtwoordmanager uit. Voor meer informatie kun je onze Cryptohopper Academy-video over dit onderwerp bekijken of ons probleemoplossingsartikel raadplegen.

Je kunt een fout tegenkomen in het onboardingproces van Cryptohopper bij het verbinden met HitBTC, zelfs als je API-sleutels correct zijn. De meest voorkomende redenen zijn geen fondsen in je HitBTC account, geen fondsen in je handelsrekening (aangezien sommige cryptobeurzen onderscheid maken tussen financierings- en handelsrekeningen), of je bent geen geverifieerde beursgebruiker (KYC). In dit geval, klik op 'Continue without testing'. Je kunt je API-sleutels later altijd controleren in je Basisconfiguratie.