Waarom kan ik geen 2FA configureren bij gebruik van sociale login?
Waarom kan ik geen 2FA configureren bij gebruik van sociale login?

Ontdek waarom 2FA niet beschikbaar is voor sociale logins op Cryptohopper en hoe Apparaatautorisatie voor beveiliging zorgt.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je sociale login gebruikt, bijvoorbeeld met je Apple, Facebook of Google account, om in te loggen op Cryptohopper, is het niet mogelijk om Twee-factor authenticatie (2FA) in te stellen op Cryptohopper.

De reden hiervoor is dat je al de mogelijkheid hebt om 2FA in te stellen op je Apple, Facebook of Google account. Daarnaast maakt Cryptohopper ook gebruik van Apparaatautorisatie. Telkens wanneer je probeert in te loggen op Cryptohopper via een nieuw apparaat of browser, wordt je gevraagd om de Apparaatautorisatiecode in te voeren die naar je e-mail is gestuurd. Zorg er daarom voor dat je altijd toegang hebt tot je e-mail.