Alle collectiesPortefeuillebeheer
Hoe kan ik mijn handelsbot hernoemen?

Hernoem je handelsbots eenvoudig voor beter beheer via basisinstellingen of overzicht.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je veel handelsbots beheert, is het het beste om de handelsbots te hernoemen met herkenbare namen. Er zijn verschillende manieren om de naam van je handelsbot te wijzigen.

Basisconfiguratie

Ga naar de basisconfiguratie-instellingen van de handelsbot, navigeer naar Basisinstellingen en wijzig de naam van je handelsbot.

Overzicht van handelsbots

Ga naar je overzicht van handelsbots, klik op instellingen van een handelsbot en hernoem deze vervolgens.