Hoe kan ik geld opnemen uit Cryptohopper?

Cryptohopper Saldo: Alleen opnemen wanneer verdiend als Affiliate/Verkoper.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee verschillende manieren om deze vraag te interpreteren. Daarom zullen we beide uitleggen:

Beurssaldo

Het geld waarmee je handelt op Cryptohopper staat altijd op de door jou gekozen cryptobeurs. Het is niet mogelijk om dit geld via Cryptohopper op te nemen; dit kan alleen rechtstreeks vanaf de cryptobeurs worden gedaan.

Het is belangrijk om te weten dat Cryptohopper nooit geld kan opnemen van je cryptobeurs omdat we nooit opnamerechten aanvragen via de API-sleutels. Verleen alsjeblieft nooit opnamerechten bij het verbinden van je cryptobeurs met API-sleutels.

Cryptohopper-saldo

Het is niet mogelijk om credits op te nemen van het Cryptohopper-saldo, tenzij je inkomen verdient als Affiliate of Marktplaatsverkoper van Cryptohopper. Bij het storten van Cryptohopper-credits vragen we de gebruiker meerdere keren akkoord te gaan dat de credits later niet kunnen worden opgenomen.

Cryptohopper mag geen gestorte credits van het Cryptohopper-saldo terugbetalen vanwege de wetten Wet op het financieel toezicht (Wft) en Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).