Hoe wijs ik een abonnement toe aan mijn handelsbot?

Koppel je handelsbotabonnement eenvoudig via Dashboard, Overzicht Mijn bots, of Bulk Bot Manager.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn meerdere manieren om een abonnement aan je handelsbot te koppelen.

Vanuit het Dashboard

1. Ga naar het Dashboard van je handelsbot.

2. Klik op "Pioneer" (of "Explorer," "Adventurer," of "Hero" indien getoond) en klik op de vervolgkeuzelijst onder "Selecteer een abonnement."

3. Klik vervolgens op "Abonnement toewijzen."

Heb je nog geen abonnement? Klik op "Nieuw abonnement kopen".

Vanuit het Overzicht Mijn bots

1. Klik op de dropdownknop van Mijn bots in het menu aan de linkerkant en klik op "Alle weergeven."

2. Klik vervolgens op "Abonnementen" en selecteer een handelsbot die een abonnement nodig heeft.

Vanuit de Bulk Bot Manager (BBM)

1. De Bulk Bot Manager stelt je in staat om meerdere bots tegelijk te beheren. Klik hier om naar de Bulk Bot Manager te gaan en ga naar het tabblad "Abonnementen".

2. Selecteer vervolgens meerdere handelsbots die een handelsbotabonnement nodig hebben. Als je verschillende soorten botabonnementen hebt, zoals 5 Hero- en 3 Adventurer-abonnementen, zal de Bulk Bot Manager automatisch de abonnementen in bulk toewijzen, ongeacht je voorkeur voor abonnementen.

Als je liever beslist welk abonnement moet worden toegewezen aan een specifieke bot, bekijk dan hoe je abonnementen toewijst vanuit het Overzicht Mijn bots.