Hoe splits je een positie?

Leer hoe je cryptohandelsposities kunt splitsen op basis van percentages met Cryptohopper. Optimaliseer je handelsstrategie.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het effectief beheren van je cryptohandel is cruciaal voor het maximaliseren van winst en het minimaliseren van risico's. Met de nieuwe 'Positie Splitsen op Percentage'-functie van Cryptohopper kun je nu aanpassen hoe je je posities verdeelt volgens je handelsstrategie. Of je nu een positie 50/50 wilt splitsen of een ander percentage wilt gebruiken, ons platform maakt het eenvoudig.

Met Cryptohopper kun je posities splitsen. Je kunt je posities 50/50 splitsen, maar je kunt ook een ander percentage kiezen als je dat liever hebt.

Hoe split je een positie?

1. Ga naar de Positie-informatie:

• Navigeer naar je open posities op het Cryptohopper-dashboard.

• Zoek de positie die je wilt splitsen en klik op de 'Info'-knop ernaast.

2. Selecteer de Splitsoptie:

• In de 'Info'-sectie, klik op het dropdownmenu 'Actie'.

• Selecteer 'Positie Splitsen' uit de lijst met acties."

3. Pas het Percentage aan:

• Er verschijnt een nieuw scherm waarin je het percentage kunt opgeven waarmee je de positie wilt splitsen.

• Je kunt het percentage handmatig invoeren of het schuifje gebruiken om het percentage aan te passen. Het systeem berekent en toont automatisch de overeenkomstige bedragen voor elke splitsing.