Alle collecties Accountbeheer & Beveiliging
Hoe verander je het e-mailadres van jouw Cryptohopper account?
Hoe verander je het e-mailadres van jouw Cryptohopper account?

Verander eenvoudig je e-mailadres bij Cryptohopper! Volg deze stappen: inloggen, profiel aanpassen, bevestig e-mails.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze stappen om je e-mailadres te veranderen:

1. Log in op je Cryptohopper-account.

2. Klik op het profielknop in de rechterbovenhoek.

3. Klik op "Mijn account".

4. Klik op "E-mail wijzigen".

5. Vul alle vereiste velden in.

6. Klik op "Opslaan".

7. Je ontvangt een e-mail op zowel je oude als nieuwe e-mailadressen. Bevestig beide e-mails die je ontvangt.

Loop je tegen problemen aan omdat je bijvoorbeeld geen toegang meer hebt tot jouw huidig e-mailadres? Neem dan contact op met Cryptohopper's klantenservice.