Alle collecties Accountbeheer & Beveiliging
Hoe verander je je Cryptohopper gebruikersnaam als je het vergeten bent?
Hoe verander je je Cryptohopper gebruikersnaam als je het vergeten bent?

Haal moeiteloos je vergeten Cryptohopper gebruikersnaam op met onze stapsgewijze handleiding.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze handleiding begeleidt je door het proces van het veranderen van je Cryptohopper gebruikersnaam als je deze bent vergeten. Als je je gebruikersnaam niet kunt herinneren, maak je geen zorgen; we hebben je gedekt met deze eenvoudige stappen.

Vereisten:

Voordat je begint, zorg ervoor dat je het volgende hebt:

• Je hebt een actief Cryptohopper account. Je bent je gebruikersnaam vergeten.

Stappen om je gebruikersnaam te veranderen als je het bent vergeten:

1. Bezoek de inlogpagina: Ga naar de inlogpagina van Cryptohopper.

2. Klik op "Gebruikersnaam": Als je je gebruikersnaam niet kunt herinneren, klik dan op de "Gebruikersnaam" link onder de inlogvelden.

3. Voer je e-mailadres in: Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je Cryptohopper account in het daarvoor bestemde veld.

4. Klik op "Gebruikersnaam opvragen": Zodra je je e-mailadres hebt ingevoerd, klik je op de knop "Gebruikersnaam opvragen".

5. Controleer je e-mail: Je ontvangt een e-mail met instructies over hoe je je gebruikersnaam kunt ophalen. Zorg ervoor dat je je inbox snel controleert (en je spam- of junkmap, voor het geval dat)!

6. Volg de instructies: Open de e-mail en volg de verstrekte instructies om je gebruikersnaam op te halen. Meestal word je doorgestuurd naar een pagina waar je gebruikersnaam wordt weergegeven.

Conclusie

Voilà! Je hebt met succes je gebruikersnaam opgehaald, waardoor je moeiteloos toegang krijgt tot je Cryptohopper account. Als je problemen ondervindt tijdens dit proces, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor hulp. We zijn er om te helpen!