Waarom ontvang ik geen e-mails van Cryptohopper?

Problemen met het ontvangen van mail Cryptohopper?Voeg [email protected] [email protected] toe aan je veilige afzenders.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel je voor dat je wilt inloggen of de 'wachtwoord reset'-functie wilt gebruiken, maar je ontvangt geen e-mails van Cryptohopper om deze functies te gebruiken. Dit probleem komt het meest voor bij aangepaste e-maildomeinnamen.

In dit geval kun je de e-mailadressen van Cryptohopper op de whitelist zetten bij je e-mailprovider. Zoek online naar hoe je e-mailadressen kunt whitelisten en doe dit voor [email protected] en [email protected].

Ontvang je nog steeds geen e-mails? Neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.