Alle collectiesHandelsbots & FunctiesCopy Bot
Hoe kan ik mijn bestaande Copy Bot-abonnement blijven gebruiken?
Hoe kan ik mijn bestaande Copy Bot-abonnement blijven gebruiken?

Per ongeluk je Copy Bot gestopt? Zet je handelsbot weer om naar een Copy Bot en blijf eenvoudig je abonnement gebruiken.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je per ongeluk je Copy Bot hebt gestopt of verwijderd via "Mijn bots", is het mogelijk om de handelsbot die is gekoppeld aan je crypto exchange account weer om te zetten naar een Copy Bot. Dit stelt je in staat om je Copy Bot-abonnement te gebruiken totdat je maandelijkse abonnement eindigt. Hier is een voorbeeld van het Copy Bot-dashboard waar je per ongeluk de Copy Bot kunt hebben gestopt:

Aangezien de terugkerende betaling wordt gestopt wanneer je de Copy Bot stopt via het Copy Bot-dashboard, moet je het abonnement vernieuwen voordat het Copy Bot-abonnement verloopt als je de Copy Bot wilt blijven gebruiken. Dit kun je doen rechtsboven in het Copy Bot-dashboard of via de abonnementspagina.

Hoe kan ik mijn Copy Bot-abonnement blijven gebruiken?

1. Ga naar de Marketplace voor Copy Bots.

2. Vind de Copy Bot waarop je nog steeds geabonneerd bent.

3. Klik op "Abonneren" en selecteer je huidige handelsbot die al is verbonden met je crypto-exchange.

4. Je ziet nu de optie "Bestaand abonnement gebruiken." Selecteer dit en klik op "Nieuw starten."

5. Je Copy Bot-abonnement wordt nu weer gebruikt om automatisch te handelen.

6. Overweeg om het abonnement te vernieuwen rechtsboven in het Copy Bot-dashboard of via de abonnementspagina.