Hoe verbind je, je handelsbot met Coinbase via Fast Connect (oAuth2)?
Hoe verbind je, je handelsbot met Coinbase via Fast Connect (oAuth2)?

Verbind je handelsbot met Coinbase met Cryptohopper's Fast Connect (oAuth2) voor veilige, geautomatiseerde handel.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Gisteren bijgewerkt

Om naadloze interactie tussen je handelsbot en Coinbase mogelijk te maken, biedt Cryptohopper twee opties: Fast Connect (gebaseerd op de oAuth2-oplossing van Coinbase) en API-sleutel. Beide methoden stellen een veilige verbinding in tussen Cryptohopper en de cryptobeurs, waardoor je handelsbot essentiële taken kan uitvoeren zoals geautomatiseerde orderplaatsing en toegang tot balansinformatie voor nauwkeurige berekeningen.

Snel je handelsbot verbinden met Coinbase

1. Selecteer Coinbase Advanced als je voorkeursbeurs. ​

2. Klik op "Fast Connect" en Log in met je Coinbase Advanced-account: Met een enkele klik op de Fast Connect-knop word je veilig doorgestuurd om in te loggen op je Coinbase Advanced-account of je kunt een account aanmaken op Coinbase. ​

3. Voer je Coinbase-inloggegevens in in het pop-upvenster van Coinbase. ​

4. Voltooi 2FA (tweestapsverificatie) en browserautorisatie: Voor een extra beveiligingslaag word je gevraagd om je 2FA-code in te voeren. Daarnaast moet je, als je een onbekende browser gebruikt, deze autoriseren op Coinbase. ​

5. Zie je fondsen zichtbaar worden in Cryptohopper: Zodra je het onboardingproces op Cryptohopper succesvol hebt voltooid, worden je fondsen op Coinbase Advanced zichtbaar en ben je helemaal klaar om te beginnen met handelen.