Hoe verbind je, je handelsbot met Bybit via Fast Connect (oAuth2)?
Hoe verbind je, je handelsbot met Bybit via Fast Connect (oAuth2)?

Verbind je handelsbot met Bybit met Cryptohopper's Fast Connect (oAuth2) voor veilige, geautomatiseerde handel.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Om naadloze interactie tussen je handelsbot en Bybit mogelijk te maken, biedt Cryptohopper twee opties: Fast Connect (gebaseerd op Bybit's oAuth2-oplossing) en API-sleutel. Beide methoden zorgen voor een veilige verbinding tussen Cryptohopper en de cryptobeurs, waardoor je handelsbot essentiële taken kan uitvoeren zoals geautomatiseerde orderplaatsing en toegang tot balansinformatie voor nauwkeurige berekeningen.

Fast Connect je handelsbot met Bybit

De Fast Connect-functie van Cryptohopper is de meest handige optie om je handelsbot met Bybit te verbinden, vergelijkbaar met de "Inloggen met Facebook"-knop die op veel websites te zien is.

1. Selecteer Bybit als je cryptobeurs.

2. Klik op "Fast Connect" en log in met je Bybit-account: Met een enkele klik op de Fast Connect-knop word je veilig doorgestuurd naar de inlogpagina van je Bybit-account.

3. Voer je Bybit-inloggegevens in: Geef je inloggegevens op in het pop-upvenster van Bybit.

4. Voltooi Twee-Factor Authenticatie (2FA): Voor extra beveiliging wordt je gevraagd om je 2FA-code in te voeren. Als je een onbekende browser gebruikt, zal de 2FA deze autoriseren op Bybit.

5. Selecteer de vereiste toestemmingen om te handelen op Cryptohopper: Standaard hebben we de nodige toestemmingen al geselecteerd, dus je hoeft alleen maar op "Bevestigen" te klikken.

6. Bekijk je fondsen in Cryptohopper: Nadat je het onboardingproces succesvol hebt voltooid, worden je Bybit-fondsen zichtbaar in Cryptohopper, waardoor je kunt beginnen met handelen.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een API-sleutel, kun je ook deze methode gebruiken. Beide methoden zorgen voor een veilige en efficiënte verbinding tussen je handelsbot en Crypto.com.