Hoe verbind je, je handelsbot met OKX via Fast Connect (oAuth2)?
Hoe verbind je, je handelsbot met OKX via Fast Connect (oAuth2)?

Verbind je handelsbot met OKX met Cryptohopper's Fast Connect (oAuth2) voor veilige, geautomatiseerde handel.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Om naadloze interactie tussen je handelsbot en OKX mogelijk te maken, biedt Cryptohopper twee opties: Fast Connect (gebaseerd op OKX's oAuth2-oplossing) en API-sleutel. Beide methoden zorgen voor een veilige verbinding tussen Cryptohopper en de cryptobeurs, waardoor je handelsbot essentiële taken kan uitvoeren zoals geautomatiseerde orderplaatsing en toegang tot balansinformatie voor nauwkeurige berekeningen.

Fast Connect je handelsbot met OKX

1. Selecteer OKX als je voorkeursbeurs.

2. Klik op "Fast Connect" en log in met je OKX Advanced-account: Met een enkele klik op de Fast Connect-knop word je veilig doorgestuurd naar de inlogpagina van je OKX-account of kun je een account aanmaken op OKX.

3. Voer je OKX-inloggegevens in in het pop-upvenster van OKX.

4. Voltooi 2FA (Two-Factor Authentication) en browserautorisatie: Voor een extra beveiligingslaag wordt je gevraagd om je 2FA-code in te voeren. Daarnaast moet je, als je een onbekende browser gebruikt, deze autoriseren op OKX.

5. Zie je fondsen zichtbaar worden in Cryptohopper: Zodra je het onboardingproces op Cryptohopper succesvol hebt voltooid, worden je OKX-fondsen zichtbaar en ben je klaar om te beginnen met handelen.