Waarom zie ik de fout '-2008 Invalid API-Key ID' in mijn Binance handelsbot?
Waarom zie ik de fout '-2008 Invalid API-Key ID' in mijn Binance handelsbot?

Waarom zie ik de fout '-2008 Invalid API-Key ID' in mijn Binance handelsbot

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de foutmelding '-2008 Invalid API-Key ID' ziet in je Binance handelsbot, betekent dit dat de API-sleutels niet geldig zijn.

De beste aanpak is om volledig nieuwe API-sleutels te genereren. Lees ons documentatieartikel over hoe je nieuwe API-sleutels kunt genereren voor Binance.

Voorbeeldfoutmelding weergegeven in de uitvoer van de handelsbot:

Binance error. Code: -2008 Message: Invalid Api-Key ID.