Hoe verbind je, je handelsbot met Crypto.com via Fast Connect?
Hoe verbind je, je handelsbot met Crypto.com via Fast Connect?

Verbind je bot moeiteloos met Crypto.com met Fast Connect voor veilig handelen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Gisteren bijgewerkt

Om een naadloze interactie tussen je handelsbot en Crypto.com mogelijk te maken, biedt Cryptohopper twee opties: Fast Connect (gebaseerd op Crypto.com's Fast API-oplossing) en API-sleutel. Beide methoden leggen een veilige verbinding tussen Cryptohopper en de cryptobeurs, waardoor je handelsbot essentiële taken kan uitvoeren zoals geautomatiseerde orderplaatsing en toegang tot balansinformatie voor nauwkeurige berekeningen.

Sluit je handelsbot snel aan op Crypto.com

Cryptohopper's Fast Connect-functie is de meest handige optie om je handelsbot aan te sluiten op Crypto.com, vergelijkbaar met de "Inloggen met Facebook" knop die je op veel websites ziet.

1. Selecteer Crypto.com als je voorkeurscryptobeurs.

2. Klik op "Fast Connect" en log in met je Crypto.com account: Met een enkele klik op de Fast Connect-knop word je veilig doorgestuurd om in te loggen op je Crypto.com account.

3. Voer je Crypto.com inloggegevens in: Geef je inloggegevens op in het pop-up venster dat door Crypto.com wordt weergegeven.

4. Voltooi Twee-Factor Authenticatie (2FA): Voor extra beveiliging wordt je gevraagd om je 2FA-code in te voeren. Als je een onbekende browser gebruikt, zal de 2FA deze autoriseren op Crypto.com.

5. Selecteer het Crypto.com account of sub-account om te gebruiken op Cryptohopper.

6. Bekijk je fondsen in Cryptohopper: Na succesvolle afronding van het onboarding proces, zullen je Crypto.com fondsen zichtbaar zijn in Cryptohopper, waardoor je kunt beginnen met handelen.

Voor degenen die de voorkeur geven, kun je ook verbinden met behulp van een API-sleutel. Beide methoden zorgen voor een veilige en efficiënte verbinding tussen je handelsbot en Crypto.com.