Waarom zijn de totale activa in USD op de beurs verschillend op de website en in de app?
Waarom zijn de totale activa in USD op de beurs verschillend op de website en in de app?

Zie je verschillen in totale activa op de Cryptohopper-app en -website? Dit komt waarschijnlijk door de instellingen van de valuta.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een verschil merkt in de waarde van je totale activa in USD (of een andere quotevaluta) tussen de iOS- of Android-app van Cryptohopper en de website van Cryptohopper, komt dit hoogstwaarschijnlijk door de valutainstelling die je op de website hebt geselecteerd.

Bijvoorbeeld, als je quotesvaluta USDT is en je hebt de volgende waarde in USDT in totale activa op de beurs:

Wanneer je vervolgens op USDT klikt in de bovenstaande screenshot, zie je de waarde in USD:

Er is altijd een verschil tussen de waarde van USDT en USD die we ontvangen van de crypto-exchange die je gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat de waarden verschillen.