Abonnementen & Betalingen
Kan ik kortingscodes toepassen op cadeaukaarten?

Pas kortingscodes toe op Cryptohopper-abonnementscadeaukaarten bij het afrekenen, maar niet op tegoedcadeaukaarten.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Of je een kortingscode kunt toepassen op Cryptohopper cadeaukaarten hangt af van het type cadeaukaart dat je maakt. Cryptohopper staat het maken van twee soorten cadeaukaarten toe:

1. Abonnementscadeaukaarten: Deze zijn voor Explorer, Adventurer en Hero abonnementen. Je kunt een kortingscode toepassen op deze cadeaukaarten.

2. Credits Cadeaukaart: Voor dit type cadeaukaart, die credits toevoegt aan een gebruikersaccount, kunnen geen kortingscodes worden toegepast.

Bij het kopen van een abonnementscadeaukaart krijg je de mogelijkheid om een kortingscode toe te passen bij het afrekenen. Klik simpelweg op de optie "kortingscode" om je code in te voeren en de korting toe te passen.

Voor meer informatie over hoe je een cadeaukaart maakt, klik hier