Alle collectiesAbonnementen & Betalingen
Hoe kan ik een Explorer, Adventurer of Hero abonnement kopen?
Hoe kan ik een Explorer, Adventurer of Hero abonnement kopen?

Koop Explorer, Adventurer of Hero abonnementen op Cryptohopper via Dashboard of Accountoverzicht.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het navigeren door je abonnementsopties op Cryptohopper is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Er zijn 2 opties.

Methode 1: Via het Bot Dashboard

1. Toegang tot het Dashboard: Log in op je Cryptohopper-account en navigeer naar het dashboard van je bot.

2. Vind de Abonnementsoptie: In de rechterbovenhoek van het dashboard zie je de knop "Nieuw abonnement kopen".

Volg de betaalstappen: Klik op "Nieuw abonnement kopen" en doorloop de betaalstappen om je aankoop af te ronden.

1. Volg de betaalstappen: Klik op "Nieuw abonnement kopen" en doorloop de betaalstappen om je aankoop af te ronden.

Methode 2: Via je Account Abonnementen Overzicht

Je kunt hier een stapsgewijze handleiding vinden.