Alle collectiesMarktplaatsHandelssignalen
Wat doet de signaalconfiguratie?

Signaalconfiguratie in handelsbots past instellingen van de Signaler toe, en overschrijft de Basis- en Config pool-instellingen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je 'Signaalconfiguratie' hebt ingeschakeld in de configuratie van de signaalgever, zal de handelsbot de configuratie van de Signaalgever gebruiken voor de positie die je handelsbot zal openen.

Bijvoorbeeld, als een Signaalgever Percentage winst en Stop-loss gebruikt, zal je handelsbot deze instellingen gebruiken voor de positie die je bot heeft geopend, wat je basisconfiguratie en Config pool-instellingen zal overschrijven.

Let op: wanneer ingeschakeld, zullen de verkoopinstellingen van posities die zijn geopend op basis van een handelssignaal niet veranderen nadat je je eigen basisconfiguratie of Config pool-instellingen hebt bijgewerkt.