Handelsbots & Functies
Handelsbot
Kan ik mijn handelsbot backtesten?

Backtest je handelsbot of sjabloon in bètamodus. Leer meer!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, je kunt je handelsbot of een sjabloon voor een handelsbot backtesten. Deze functie is nog in bèta.

Hoe backtest je een handelsbot?

1. Als je nog geen handelsbot hebt geselecteerd, ga dan naar het overzicht van je bot en kies een handelsbot. Klik vervolgens op "Backtesting" en dan op "Ga naar nieuwe backtesting".

2. Klik op de knop "Nieuwe backtest".

3. Selecteer een sjabloon voor een bot of een handelsbot die je wilt backtesten.

4. Kies een datumreeks en tijdsperiode voor je backtest. Let op: de maximale tijdsperiode is één maand.

5. Bepaal de controle snelheid die je wilt gebruiken in je backtest.

6. (Eventueel) Stel je startbedrag en de Maker- en Taker-vergoeding in, indien gewenst.

7. Klik op de knop "Start Backtest" om het backtestproces te starten.