Handelsbots & Functies
Handelsbot
Kan ik mijn handelsstrategie backtesten?

Test je handelsstrategie met verschillende beschikbare opties. Backtest signalen binnen een maand en voer een snelle controle uit.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, dat is mogelijk. Als je een handelsstrategie hebt gemaakt, zie je meerdere opties om deze te testen.

Zodra je handelsstrategie klaar en opgeslagen is, klik je op het tabblad "Testen".

Backtesten

De backtest toont alle koop- en/of verkoopsignalen binnen een tijdsbestek van ongeveer een maand.

Let op: de backtester van de strategie houdt geen rekening met het maximale aantal open posities dat is ingesteld in je handelsbot. De backtester dient voornamelijk om te observeren wanneer je handelsstrategie koopt of verkoopt.

Snelle Controle

De functie Snelle Controle toont de huidige waarden van de door jou ingestelde technische indicatoren. Dit geeft een momentopname op het moment dat je op de Snelle Controle-knop klikt.Let op dat de technische indicatorformules van Cryptohopper mogelijk iets verschillen van die van TradingView.

Ontdek meer over hoe je een handelsstrategie kunt maken met Cryptohopper's Strategiebouwer.